Puheenjohtajan palsta

Tervehdys JSA:n jäsenet!

 

Tässä teille luettavaksi vuoden 2017 uusi kilpailuohjelma. Ohjelmasta selviää seuran hallituksen ja jaostojen yhteystiedot sekä vuoden mittaan järjestettävät kilpailut.

Alkuvuodesta saimme käyttöön todella tilavan ja hyvällä valaistuksella varustetun viisi paikkaisen ilma-ase ampumaradan Kankarisveden koululta. Kyseessä on vanha kuvaamataidon luokka jonka Reijo Hietanen kavereineen muokkasi seuralle sopivaksi. Nyt kun edellytykset ovat todella erinomaiset ilma-ase harjoittelulle niin suorastaan kehotan teitä arvoisat jäsenet tutustumaan ja käyttämään rataa.

Valitettavasti emme ole saaneet seuralle sisärataa ruutiaseille joten kun kevät etenee ja lumet sulavat niin pääsemme taas ulkoradalle harrastamaan ammuntaa.

Olemme myös saaneet muutaman uuden jäsenen jotka haluan toivottaa tervetulleeksi seuraamme. Ilma-aseradan ja ulkoradan harjoitusajat löytyvät tästä ohjelmasta ja myös seuran nettisivulta.

Lopuksi haluaisin kiittää eritoten tukijoitamme ja jäseniämme seuran toiminnan tukemisesta. Myös suurkiitokset Jari ja Marjo Laaksoselle seuran puheenjohtajuuden ja talouden pyörittämisestä kuluneiden vuosien ajalta. Toivotan teille kaikille hyvää alkanutta vuotta 2017!

Jussi Lehto, Puheenjohtaja